🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Gewatteerde jassen voor heren

(52 artikelen)

De donsjas voor heren heeft een belangrijke plek ingenomen in de alledaagse mode! De tijd dat ze enkel op de skipiste gedragen werden, is voorbij. Tegenwoordig draagt u ze overal, op een sweater of herentrui met een Meer lezen over Gewatteerde jassen voor heren.

24 van de 52

Meer lezen

Donsjassen voor heren: Succes gegarandeerd!

De donsjas voor heren heeft een belangrijke plek ingenomen in de alledaagse mode! De tijd dat ze enkel op de skipiste gedragen werden, is voorbij. Tegenwoordig draagt u ze overal, op een sweater of herentrui met een jeans of herenbroek van canvas. Neem een kijkje op deze winterster, topcomfort!

Aan ieder zijn behoefte, aan ieder zijn donsjas!

Er zijn grofweg twee soorten donsjassen voor in de winter: de gewatteerde matelassé donsjas voor heren voor een goede anti-koude bescherming en de jas met dons en veren om extreem lage temperaturen te trotseren. Jassen met een gewatteerde voering zijn voordeliger dan donsjassen en makkelijker te onderhouden. Donsjassen voor heren zijn iets duurder, maar bieden de beste isolatie. Soms is een donsjas bijna té warm! Let er daarom op of u echt een donsjas voor heren nodig heeft. Reist u dagelijks met de bus naar uw werk? Dan krijgt u het waarschijnlijk erg heet in een jas van dons. Komt u veel buiten of gaat u eropuit in een omgeving waar het vriest komt de donsjas juist heel goed van pas. Nog een weetje: momenteel zijn de herenjassen met fijne veertjes extra in trek. U begrijpt dat dit ervoor zorgt dat deze jassen nog lichter zijn dan normaal. Ze zijn minder opgevuld en dus ook iets minder warm. Denk er dus goed over na onder welke omstandigheden u uw jas gaat dragen, want zo kiest u de juiste jas. Laten we in ieder geval voorop stellen dat iedere jas even stijlvol is!

Voor elk stijl, een favorite donsjas voor heren

Hoewel iedere donsjas beschikt over gelijksoortige kenmerken, zijn er ook verschillen op te merken. Gaat u voor een goedkope heren donsjas met capuchon die vast of afneembaar is? Een model met of zonder bontkraag? Misschien zoekt u wel een model met fleece? U beslist het helemaal zelf! Na het maken van een modelkeuze, bent u nog niet klaar. Wat dacht u van de kleur? Zwart, marineblauw, bruin en grijs zijn kleuren die u goed kunt combineren met andere kledingstukken. Voor een sportievere look kiest u rood, wit of oranje. Hippe, lichte kleuren die we ook vaak tegenkomen bij onze jassen en windbreakers voor heren. Bedenk voordat u een aankoop doet welke kleur u nog niet in uw kast heeft hangen! Overweeg een tweede exemplaar te kopen als u jassen in verschillende kleuren wilt afwisselen: een neutrale tint voor onderweg naar uw werk en een vrolijk kleurtje voor de uitstapjes in het weekend. Zo krijgt u geen spijt van de gekozen kleur! In onze collectie vindt u overigens ook donzen bodywarmers en andere voordelige kledingstukken in veel verschillende maten. Een gewatteerde jas of donsjas voor heren is een must als u in de wintermaanden de deur uitgaat. Of u nu dagelijks de stad doorkruist of gaat wandelen in de bergen: met een warme jas krijgt u het niet koud.

    Kies uw maat