🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Heren spijkerbroek

71 Artikelen

Als er ooit een universele broek is geweest die overal ter wereld wordt gedragen, dan is het de jeans wel! De heren spijkerbroek heeft elke generatie veroverd. Perfect in combinatie met een eenvoudig wit T-shirt, maar ook met een mooi overhemd of coltrui. U kunt er alle kanten mee op. Lees meer over de heren spijkerbroek. Zie meer

24 van de 71

De jeans voor heren: universeel en tijdloos!

Als er ooit een universele broek is geweest die overal ter wereld wordt gedragen, dan is het de jeans wel! De heren spijkerbroek heeft elke generatie veroverd. Perfect in combinatie met een eenvoudig wit T-shirt, maar ook met een mooi overhemd of coltrui. U kunt er alle kanten mee op.

Hoe vind je de perfecte jeans?

Van oorsprong is de mannenjeans (of blue jeans) een donker- of lichtblauwe broek van onbewerkte of gewassen spijkerstof. Terwijl de blauwe jeans tegenwoordig nog steeds als de absolute norm wordt gezien, zijn de grijze (licht- of donkergrijs) en zwarte jeans ook standaard geworden. Zelfs de witte spijkerbroek voor heren wordt door enkele merken aangeboden. Deze is minder gangbaar, niet makkelijk om te dragen en uitsluitend bedoeld voor de zomer. Op vlak van stijl, zijn twee soorten het populairst: de slim fit jeans en de regular fit jeans voor heren. De eerste soort is het meest geschikt voor slanke posturen en past perfect bij een rockstijl. De tweede soort, ook wel regular cut genoemd, is het meest geschikt voor de wat vollere lichaamstypen.

Heren spijkerbroeken: overeenkomsten en verschillen!

De herenspijkerbroek is gemaakt van een stretch spijkerstof die wat dikker of dunner is afhankelijk van het seizoen. De meeste spijkerbroeken zijn voorzien van een platte tailleband die gesloten kan worden met rits of knopen, en hebben 5 zakken met sierspijkers: 2 schuine zakken en een ticketzakje aan de voorkant, plus 2 opgestikte achterzakken. Er bestaan echter ook comfortabele modellen die voorzien zijn van elastiek aan de zijkanten voor een betere pasvorm... en om de extra kilootjes te verhullen. Hoe dan ook, of u nou een lichtblauwe jeans voor heren wilt van lichte spijkerstof voor de zomer, of op zoek bent naar een zwarte jeans voor de winter… u vindt hier voordelige jeans van Atlas For Men. Weet dat de meeste jeansbroeken voor heren met grote maten bestaan tot maat 66!

Filters

(0)

Sorteer op

(0)

Maat

(0)

Kleur

(0)

Prijs


    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de