🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Onze garanties

Atlas For Men biedt graag zekerheid aan haar klanten. Hieronder vindt u onze belangrijkste garanties.


100% Beveiligd betalen

De Atlas For Men website gebruikt SSL-codering (Secure Socket Layer), dat een hoog niveau van bescherming garandeert. Niet alleen uw gegevens zijn beschermd, ook uw online betaling is volledig veilig. Daarnaast biedt Atlas For Men meerdere betalingsmethodes aan: iDEAL, Mastercard, Visa, Bancontact en Paypal. Al deze betalingsmogelijkheden bieden uiterst veilige betalingsoverdrachten aan. En onze klanten hebben de keuze.


Niet tevreden? Geld terug!

Atlas For Men wil dat haar klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. Daarom kunt u artikelen binnen 60 dagen na ontvangst ruilen of terugsturen. Wij sturen u met plezier een nieuw artikel toe dat beter in de smaak valt of prettiger zit. Stuurt u een artikel terug zonder daar een omruiling voor te wensen? Dan wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald.


Kwalitatieve kleding voor de laagste prijzen

Al onze producten zijn bij uitstek geschikt voor recreatie en ontspanning. Er wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm en het materiaal tijdens het ontwerpproces. Jacks van een waterafstotende microvezel, luchtige T-shirts van 100% katoen of stevige broeken van echte denim... Onze producten moeten u een goed gevoel geven. Onze prijzen zijn bepaald zodat iedereen kan genieten van goede kleding. De kwaliteit wordt getest aan de hand van strenge criteria. De kleding, schoenen en accessoires van Atlas For Men zijn sterk, comfortabel én stijlvol voor iedereen; ook voor onze klanten met een maatje meer. In onze catalogi en op de website zijn alle producten voorzien van gedetailleerde informatie.

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de