🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Onze bezorgservice


Op de website van Atlas For Men kunt u kiezen voor een levering aan huis door DHL of aan een DHL Servicepoint in Nederland. Woont u in België, dan wordt uw pakket thuisbezorgd door Bpost. U kunt de gewenste bezorgwijze kiezen in stap 2, na de bevestiging van uw winkelmandje. 

Bezorgwijze Standaard levering
aan huis of
DHL Servicepoint

Standaard levering
aan huis in België

Voorbereidingstijd van het pakket 24-48 uur 24-48 uur
Transporttijd van het pakket  4 tot 5 dagen 4 tot 5 dagen
Totale levertijd 5 tot 7 werkdagen 5 tot 7 werkdagen
Verzendkosten €4,95 €4,90

DHL Nederland

De beschikbare artikelen worden na bevestiging van uw bestelling binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd door DHL Nederland op het door u opgegeven bezorgadres of DHL Servicepoint. Deze tijd omvat de voorbereidingstijd van uw pakket, de transporttijd vanuit ons internationale magazijn en de bezorgtijd door de vervoerder. De kosten voor een levering aan huis of aan een DHL Servicepoint bedragen €4,95.
 
U kunt uw pakket volgen vanuit uw webaccount op https://www.atlasformen.nl in de rubriek "Mijn Account", vervolgens "Mijn Bestellingen".

Nadat uw pakket ons magazijn heeft verlaten, ontvangt per e-mail een zendingsnummer waarmee u uw pakket kunt volgen op de website van DHL.


Bpost België

In België worden onze pakketten standaard thuisbezorgd door Bpost. De totale levertijd bedraagt 5 tot 7 werkdagen. Deze tijd omvat de voorbereidingstijd van uw pakket, de transporttijd vanuit ons internationale magazijn en de bezorgtijd door de vervoerder. De verzendkosten bedragen €4,90.

U kunt uw pakket volgen vanuit uw webaccount op https://www.atlasformen.be in de rubriek "Mijn Account", vervolgens "Mijn Bestellingen". 

Nadat uw pakket ons magazijn heeft verlaten, ontvangt per e-mail een barcode waarmee u uw pakket kunt volgen op de website van Bpost.

Bezorgadres

Dit is het adres waar u uw pakket en uw factuur zult ontvangen. Dit adres geeft u door wanneer u een account aanmaakt bij Atlas For Men en wordt daarna automatisch weergegeven.

Bent u verhuisd of wilt u het pakket op een ander adres laten bezorgen, dan kun u uw bezorgadres op 2 manieren wijzigen:

1. Zodra u bent ingelogd op uw webaccount, gaat u naar de rubriek “Mijn gegevens" waar u uw adres en andere persoonsgegevens kunt wijzigen.
2. Tijdens het plaatsen van een bestelling kunt u uw bezorgadres wijzigen in stap 2 "Kies uw bezorgwijze".
Let op: een bezorgadres is persoonlijk, het mag dus geen adres zijn van een winkel, een afhaalpunt o.i.d. Daarnaast kan een pakket niet worden bezorgd aan een postbus of antwoordnummer.


Gratis levering

Wanneer u met een voordeelcode recht heeft op een gratis levering, wordt dit automatisch aangepast op uw factuur. Bij een online aankoop dient u de voordeelcode in te voeren alvorens uw bestelling te betalen. Bij een telefonische bestelling of een bestelling via de post, dient u de voordeelcode te allen tijde te vermelden. Recht op een gratis levering wordt niet met terugwerkende kracht aangeboden.

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de