0,00
#SamenSterk: Winkel 24/7 bij Atlas For Men. We hebben ons retourbeleid verlengd tot 60 dagen, zodat u stressvrij kunt winkelen!

Onze bezorgservice

Onze pakketten worden in Nederland bezorgd door DHL en in België door Bpost.

In Nederland
De beschikbare artikelen worden na bevestiging van uw bestelling binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd op het door u opgegeven bezorgadres of gekozen DHL afhaalpunt. Deze periode omvat de voorbereidingstijd van uw pakket en de levering door de vervoerder. De kosten voor een standaard levering bedragen € 4,95 en worden in rekening gebracht voor de klant. Onze partner DHL verzorgt de verzending van uw pakket.

In België
De beschikbare artikelen worden na bevestiging van uw bestelling binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd op het door u opgegeven bezorgadres. Deze periode omvat de voorbereidingstijd van uw pakket en de levering door de vervoerder. De kosten voor een standaard levering bedragen € 4,90 en worden in rekening gebracht voor de klant. Onze partner Bpost verzorgt de verzending van uw pakket.


NB: Bij een online bestelling worden de juiste verzendkosten automatisch aangepast n.a.v. uw adres.

Gratis levering

Wanneer u met een voordeelcode recht heeft op een gratis levering, wordt dit automatisch aangepast op uw betalingsfactuur. Bij een online aankoop dient u de voordeelcode in te voeren alvorens uw bestelling te betalen. Bij een telefonische bestelling of een bestelling via de post, dient u de voordeelcode te allen tijde te vermelden. Recht op een gratis levering wordt niet met terugwerkende kracht aangeboden.

Bestelling volgen

U kunt uw bestelling(en) volgen via de website van de vervoerder. Nadat uw pakket ons internationale magazijn heeft verlaten, ontvangt per e-mail een barcode of zendingsnummer waarmee u het pakket kunt traceren en volgen.
Nederland: DHL Parcel
België: Bpost

Houd er rekening mee dat het minimaal 2 dagen duurt om uw bestelling voor te bereiden voorafgaand de verzending van uw pakket.

U kunt de status van uw bestelling volgen via uw persoonlijke account op onze website.

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement