🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Broeken voor heren

(296 artikelen)

In de zomer is de bermuda onze favoriet, maar in de rest van het jaar dragen we toch wel graag een normale herenbroek. Broeken zijn er in zoveel soorten materialen, modellen kleuren en stijlen dat er geen reden is om er iedere dag hetzelfde bij te lopen. U wilt toch zeker ook wel wat variatie in uw leven? Meer lezen over Broeken voor heren.

24 van de 296

Meer lezen

Herenbroeken met stijl

In de zomer is de bermuda onze favoriet, maar in de rest van het jaar dragen we toch wel graag een normale herenbroek. Broeken zijn er in zoveel soorten materialen, modellen kleuren en stijlen dat er geen reden is om er iedere dag hetzelfde bij te lopen. U wilt toch zeker ook wel wat variatie in uw leven?

Ieder seizoen een andere herenbroek

De herenbroek van ribfluweel is een absolute winterklassieker. Meestal heeft deze broek een rustige kleur. Denk maar aan de beige broek voor heren bruine broek voor heren en zwarte broek voor heren. Het is aan u de keuze of u gaat voor een casual of chique stijl. De chinobroek voor heren is zo ongeveer de vaste favoriet zonder eigen categorie en is in grofweg alle kleurtonen verkrijgbaar. Denk aan de grijze, witte en rode broek voor heren. Wie verder zoekt, komt vermoedelijk ook nog chinobroeken tegen in blauwe en kakigroene tinten. Stoffen herenbroeken zijn, net als jeans in alle seizoenen te dragen. Aan het eind van de zomer kiest u voor onze lichte katoenen modellen of voor een witte variant van linnen. Deze is altijd even stijlvol. Een kleine tip voor wie genoeg heeft aan slechts enkele broeken: ga voor broeken met een basiskleur die u makkelijk combineert. Een niet te missen model voor in de winter is de zwarte herenbroek (of misschien een marineblauwe of grijze). Bewaar de witte en beige broeken voor wanneer het zonnetje wat vaker gaat schijnen. Combineer de broek met een T-shirt polo of herenoverhemd in rustige of juist speelse kleuren.

Sportieve en comfortabele herenbroeken

De traditionele herenbroeken hebben een rechte pasvorm of zitten vrij strak. Deze modellen zijn geschikt voor vrijwel alle aangelegenheden. Toch zijn er ook meer dan genoeg herenbroeken met net iets meer touches om ze extra praktisch te maken. Denk bijvoorbeeld aan de avontuurlijke cargobroek met zijzakken, de chinobroek voor heren en de broek met elastische tailleband. Zo’n broek is een must voor tijdens luie weekendjes en op vakantie. De materiaalsoort van de broek hangt af van de tijd van het jaar. Zo zijn ze er in een zachte sweatstof, van katoen of ultralichte microvezel. Natuurlijk kunt u ook uw geluk op als u op zoek bent naar een sportieve herenbroek. Er zijn tientallen soorten joggingsbroeken en zowel rechte als strakke trainingsbroeken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, ons assortiment zal u niet teleurstellen. Op onze site vindt u broeken in verschillende stijlen en maten (tot en met maat 60 of 4XL)!

    Kies uw maat