🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Ruilen en retourneren

Voldoet uw aankoop niet aan uw verwachtingen? Is de maat niet juist? Of is er een artikel beschadigd of verkeerd geleverd? Binnen 60 dagen kunt u een artikel ruilen of terugsturen. Bekijk hieronder welke opties u heeft en hoe onze retourservice precies werkt.

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Andere maat
1. Om u zo snel mogelijk te voorzien van een andere maat, neemt u contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 085 560 51 05 (Nederland) of 078 790 095 (België).
2. Wij sturen uw omruiling kosteloos naar u toe.
3. Stuur vervolgens het artikel retour volgens de bovenstaande procedure. U hoeft de omruiling niet nogmaals aan te geven op de retourbon.

Atlas For Men is een internationaal bedrijf en de kleding wordt niet vanuit Nederland gedistribueerd. Houdt u er rekening mee dat de retourprocedure 2 tot 3 weken kan duren. Wanneer uw pakket is aangekomen in ons internationaal depot, ontvangt u binnen 14 dagen uw terugbetaling.

Als gevolg van de huidige gezondheidscrisis kan de retourprocedure iets langer duren. Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip.

NB: Niet gefrankeerde retourzendingen, als ook beschadigde of onvolledige artikelen worden geweigerd.

Hoe maak ik een retourzending?

Verpakken
1. Verpak het artikel in de oorspronkelijke verpakking.
2. Vul de retourbon volledig in en voeg deze toe aan uw retourpakket.
3. Haal de retoursticker van de bijgeleverde factuur en plak deze over de oude sticker.

Verzenden
1. Nederland: Geef het pakket gratis af bij een DHL ServicePoint bij u in de buurt. Kijk op www.dhlparcel.nl voor alle DHL ServicePoints.
2. België: Geef het pakket af bij een postkantoor of postpunt bij u in de buurt. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
LET OP! Indien u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen, dient u contact op te nemen met onze klantenservice alvorens het artikel te retourneren.

Geld terug
1. Het bedrag wordt binnen 14 dagen nadat uw retour is ontvangen door Atlas For Men, teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald.
2. U ontvangt een bevestigingsemail als uw geld is teruggestort.

Retouradressen

 Nederland  België
 ATLAS FOR MEN C/O DHL PARCEL  ATLAS FOR MEN
 Return department  P/A CHARLEROI X
 Atoomweg 30  Rue du Rabiseau 14
 3542 AB UTRECHT  6099 CHARLEROI

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de