⚡ EXCLUSIEVE WEBDEAL ⚡ Ontvang 20% EXTRA KORTING bij aankoop van 2 artikelen of meer dankzij de voordeelcode 61581.

Beveiligd betalen

De website van Atlas For Men biedt verschillende betaalmogelijkheden aan die volledig beveiligd zijn en een maximale bescherming van uw bankgegevens garanderen tijdens het aankoopproces.

Atlas For Men maakt gebruik van SSL-coderingsproces (Secure Socket Layer) dat een hoog niveau van bescherming garandeert, zowel voor uw persoonsgegevens als voor de online transactie.

Daarnaast beveiligt Atlas For Men de online transacties met een creditcard nu ook met 3D Secure, een extra verificatie (authenticatie) via sms of uw Mobiel Bankieren App om betalingen te beveiligen en te valideren. Nadat u de creditgegevens heeft ingevuld, wordt u doorgeleid naar een beveiligde en versleutelde betaalpagina en controleert uw bank of u de rechtmatige kaarthouder bent. Volg de volgende stappen op:

3D Secure via SMS:
1.       Voer uw 3D Secure wachtwoord in, deze maakt u aan tijdens uw online betaling
2.       U ontvangt een 5-cijferige code per sms van uw bank
3.       Vul deze code in op de betaalpagina
4.       Zodra de authenticatie is goedgekeurd, wordt u automatisch teruggeleid naar de website van Atlas For Men

3D Secure via Mobiel Bankieren App:
1.       Klik op de melding van uw Mobiel Bankieren App of start de app handmatig als u de melding niet ontvangt
2.       Maak verbinding met uw Mobiel Bankieren App via uw beveiligingscode, gezichtsherkenning of vingerafdruk
3.       Bevestig het transactieverzoek
4.       Keer terug naar de betaalpagina en wacht op goedkeuring van de authenticatie
5.       U wordt vervolgens automatisch teruggeleid naar de website van Atlas For Men

Zonder de 3D Secure authenticatie wordt de creditcardbetaling niet geaccepteerd.

Betaalopties

Betalen via MASTERCARD of VISA:
U kunt eenvoudig en veilig betalen met een creditcard. Op de beveiligde betaalpagina voert u de volgende gegevens in: 16-cijferige creditcardnummer, de vervaldatum (MM/JJ) en de 3 cijfers achterop uw creditcard (CVV-code bij Visa / CVC-code bij Mastercard).
Een extra controle (3D Secure) wordt vervolgens uitgevoerd. Open uw Mobiel Bankieren App om het transactieverzoek goed te keuren. Heeft u geen bankapp? Dan dient u een wachtwoord en een sms-code in te voeren.

Betalen via PAYPAL:
Deze betaalwijze is heel eenvoudig: selecteer Paypal zodra u op de betaalpagina bent, en u kunt betalen zonder uw bankgegevens in te hoeven voeren. Hiervoor heeft u wel een Paypal-account nodig. Als u al een Paypal-account heeft, dan wordt u direct doorgeleid naar de beveiligde transactiepagina van Paypal en kunt u inloggen op uw Paypal-account. Heeft u nog geen account, dan kunt u deze aanmaken. U moet hiervoor in het bezit zijn van een creditcard.
De Paypal-transactie is 100% veilig, elke aankoop wordt bevestigd door een ontvangstbewijs.

Betaling via iDEAL:
Onze Nederlandse klanten kunnen betalen met iDeal. Kiest u voor deze optie, dan hoeft u enkel uw bank te selecteren en u wordt doorgeleid naar de beveiligde transactiepagina van u bank. U kunt via uw Mobiel Bankieren App, een kaartlezer of digipas de betaling bevestigen. Zodra uw betaling is goedgekeurd, wordt u automatisch teruggeleid naar de website van Atlas For Men.

Betalen via BANCONTACT:
Bancontact is een zeer populaire en uiterst veilige betaalmethode in België. Kiest u voor deze optie, dan vult u uw kaartnummer en de vervaldatum van de kaart in. Vervolgens dient u de transactie met uw digipass of kaartlezer te autoriseren. Zodra de betaling is goedgekeurd, ontvangt u een betalingsbevestiging en wordt u automatisch teruggeleid naar de website van Atlas For Men.

Achteraf betaling (per overschrijving):
Betaal uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst via een online overschrijving aan de hand van de bijgevoegde factuur.
Voorwaarden voor een achteraf betaling: u heeft in het verleden geen aanmaningen ontvangen van Atlas For Men, u bent nooit in aanraking geweest met de Nederlandse of Belgische Incasso en u overschrijdt niet de bestellimiet van € 200 (de limiet omvat de rekening van de nieuwe bestelling en eventueel openstaande rekeningen van eerdere bestellingen).
Deze betaaloptie is enkel gereserveerd voor klanten die minstens één bestelling hebben geplaatst in de afgelopen 2 jaar bij Atlas For Men.

    Kies uw maat