🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Driekwartsbroeken voor heren in grote maten

(31 artikelen)

Zomers gaat u graag licht gekleed, maar wilt u niet steeds met blote benen lopen. Wat u dus nodig hebt, is een driekwartbroek voor heren! De driekwartbroek, die het midden houdt tussen een klassieke zomerbroek en een herenbermuda Meer lezen over Driekwartsbroeken voor heren in grote maten.

24 van de 31

Meer lezen

De driekwartbroek voor heren in grote maat: comfortabel en gemakkelijk te dragen!

Zomers gaat u graag licht gekleed, maar wilt u niet steeds met blote benen lopen. Wat u dus nodig hebt, is een driekwartbroek voor heren! De driekwartbroek, die het midden houdt tussen een klassieke zomerbroek en een herenbermuda in grote maat, valt halverwege de kuit (veel lager dan de knie, maar boven de enkel) en heeft alles wat u zoekt! Bovendien vindt u hier met gemak een driekwartbroek voor heren in grote maat.

De driekwartbroek voor heren in grote maat: perfect voor de vakantie!

Hoewel er comfortabele ‘grote maten’ driekwartbroeken van spijkerstof en katoen verkrijgbaar zijn, blijven modellen van lichte microvezelstof het meest populair. Deze zijn vooral favoriet voor de vakantie. Ze zijn bijna niet te verkreukelen en vragen dus weinig onderhoud, zijn gemakkelijk te wassen en drogen in recordtijd. Heel belangrijk als u uw zinnen hebt gezet op een witte driekwartbroek voor heren in grote maat, waarop snel vlekken zichtbaar zijn. Wat kleur betreft, hebben de meeste modellen een neutrale tint die u gemakkelijk kunt combineren met andere kleding, zoals wit, beige, taupe, grijs, marineblauw, kaki en zwart. Tot slot hebben sommige handige ‘grote maten’ driekwartbroeken een camouflagekleur, ofwel een combinatie van meerdere van deze tinten.

De driekwartbroek voor heren in grote maat: volop bewegingsvrijheid!

Als comfortabel zomerkledingstuk heeft de driekwartbroek voor heren in grote maat soms een elastische tailleband die verstelbaar is met een koord. Dit wordt een sportieve driekwartbroek genoemd. Maar de meeste handige ‘grote maten’ driekwartbroeken bieden een perfect compromis tussen comfort en stijl. Veel van deze broeken hebben een tailleband die voor de helft of voor driekwart elastisch is en zijn voorzien van een klassieke ritssluiting. Wilt u een echt praktische broek, ga dan voor een zogenaamde ‘cargo’-driekwartbroek voor heren in grote maat. In de battlezakken kunt u uw identiteitsbewijs, bankpas of smartphone kwijt, waardoor u uw handen vrij houdt. U weet nu alles wat u moet weten om te kunnen kiezen! Vergeet ook niet dat deze website u het hele jaar een ruim assortiment herenkleding in grote maten aanbiedt om u helemaal te kunnen kleden, tot maat 5XL en soms zelfs groter.

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de