🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Loungewear voor dames

(20 artikelen)

Wilt u zich helemaal thuis voelen, alsof u in een cocon zit? Dan bent u hier op de juiste plek! We hebben hier allerlei comfortabele kleding en outfits voor thuis bij elkaar gebracht, voor overdag of ’s nachts. Volg ons en laat u verleiden door onze loungewear voor dames. Meer lezen over Loungewear voor dames.

20 van de 20

Meer lezen

Loungewear voor dames, voor zomer of winter, dag of nacht: comfort staat centraal!

Wilt u zich helemaal thuis voelen, alsof u in een cocon zit? Dan bent u hier op de juiste plek! We hebben hier allerlei comfortabele kleding en outfits voor thuis bij elkaar gebracht, voor overdag of ’s nachts. Volg ons en laat u verleiden door onze loungewear voor dames.

Om de hele dag te cocoonen: jogging- of gewone broeken en dames loungewear, voor sport en ontspanning!

Het is koud of het regent en u voelt zich vermoeid. Daarom hebt u besloten dit weekend thuis te blijven! Wat u ook van plan bent, kies voor comfortabele kleding waarin u zich helemaal op uw gemak voelt, zoals loungewear voor dames in grote maten bijvoorbeeld. Trek een joggingbroek van zacht molton of een ontspanningsbroek van lichte stof aan, die u afhankelijk van het weer kunt combineren met een sweatshirt of T-shirt. Voor een elegante en casual look kiest u voor homewear voor dames van fleece, molton of fluweel bestaande uit een broek voor dames en een bijpassend jasje. Deze huispakken in een comfortabel model zijn altijd afgewerkt met originele en supervrouwelijke details (zoals borduursels en stras-steentjes).

Voor rustige nachten en ontspannen ochtenden: ontdek de comfortabele pyjama’s en nachtkleding van onze dames loungewear!

Hul u ’s avonds of ’s ochtends in zachte, comfortabele en voordelige loungewear voor dames van Atlas For Men. Het is onmogelijk om goed te slapen als u het koud of juist te warm hebt. Luister dus naar uw lichaam en stem uw kleding af op uw persoonlijke metabolisme. Als u een koukleum bent, hebt u warme pyjama’s van fleece en nachthemden van modal nodig. Als u het juist snel warm hebt, kunt u beter kiezen voor lichtere nachtkleding, waarna u ’s ochtends een ochtendjas of kamerjas aantrekt. Ga ’s zomers voor pyjama’s of nachthemden van licht katoen of trek een nachtjapon en een kamerjas van zijdezacht satijn aan. Dat ziet er altijd elegant uit! Het belangrijkste is dat u kiest voor modellen die optimaal welzijn bieden. In de badkamer ten slotte hebt u badjassen van zachte en absorberende badstof nodig. Die zitten altijd heerlijk. Geef ook uw voeten optimaal comfort! Om uw setjes homewear voor dames, die u online hebt gekocht, voor overdag of ’s nachts, winter of zomer compleet te maken, kiest u tot slot comfortabele sloffen en pantoffels zoals de modellen van La Confortaise, de expert in brede en gevoelige voeten. Alle sloffen van dit merk zijn omhullend en warm voor de winter of meer open voor de zomer. Ze hebben gemeenschappelijk dat u ze gemakkelijk kunt aantrekken en dat ze supercomfortabel zitten. Probeer ze uit, u zult zien dat het klopt! Ontdek ook onze dameslingerie. U vindt hier onderkleding die perfect past bij deze comfortabele en zachte homewear voor dames.

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de