🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Windjacks voor heren

(14 artikelen)

Of u nu houdt van bos- of strandwandelingen, ’s zomers graag door de bergen trekt of elke zondag gaat hardlopen, enkele windjacks voor heren Meer lezen over Windjacks voor heren.

14 van de 14

Meer lezen

Windbreakers voor heren: licht en effectief!

Of u nu houdt van bos- of strandwandelingen, ’s zomers graag door de bergen trekt of elke zondag gaat hardlopen, enkele windbreakers voor heren komen altijd goed van pas! Dit type herenvest of herenjack is essentieel voor iedereen die vaak buiten is, van de lente tot de herfst.

Wat zijn de voordelen van windjacks voor heren?

Winddichte jassen voor heren of windjacks voor heren zijn lichte kledingstukken die niet bedoeld zijn om u warm te houden. Ze kunnen nooit een mantel voor heren of een fleecevesten voor heren vervangen! Zoals de naam ‘windbreaker voor heren’ echter aangeeft, is hun belangrijkste functie het tegenhouden van wind en dat doen ze heel effectief. Hoewel het misleidend kan zijn om te spreken over waterdichte windjacks voor heren, zijn de meeste modellen gemaakt van waterafstotende microvezelstof die water van de oppervlakte af laat glijden en goed beschermt tegen een buitje. Ten slotte hebben sommige windjacks voor heren een opbergzak, die als een heuptasje wordt gedragen. Heel handig om wat spullen mee te nemen en toch uw handen vrij te houden!

Windbreakers voor heren, voor de zomer of het middenseizoen: wat is het verschil?

Zoals u op onze website zult zien, hebben al onze windjacks voor heren zakken en een ritssluiting. Veel windjacks hebben ook een capuchon onder de kraag, wat handig is bij regen. Qua model zijn windjacks voor heren meestal afgewerkt met elastische manchetten of manchetten met klittenband. Ook zijn ze soms onderaan verstelbaar met een koord met koordstopper, heel prettig wanneer het later in het seizoen fris wordt. Ten slotte hebben ze een voering die varieert naargelang het seizoen. Voor de herfst kunt u het beste kiezen voor een windbreaker voor heren met microvezelvoering. In de lente of de zomer hebben dunne windjacks voor heren, met jerseyvoering of ademende gaasvoering, de voorkeur. Een windjack voor de fiets of andere sportieve activiteiten, een windbreaker voor heren in marineblauw, azuurblauw, grijs of rood om lekker te wandelen … Windjacks zijn in veel omstandigheden nuttig. Aarzel dus niet langer en schaf er een of meer aan. U vindt hier een groot aantal voordelige windjacks voor heren.

    Kies uw maat