🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Ondergoed voor heren

(98 artikelen)

Atlas For Men biedt een ruim assortiment voordelig geprijsd herenondergoed aan. Ontdek hier onze selectie onderbroeken, boxershorts, sokken, pyjama's en thermokleding. Meer lezen over Ondergoed voor heren .

24 van de 98

Meer lezen

Zacht en comfortabel herenondergoed

Hoewel u uw ondergoed niet aan iedereen laat zien, mag u het belang van fijn ondergoed niet onderschatten! Iedereen vindt het prettig als ondergoed zacht en comfortabel is. Goed mannenondergoed voelt als een tweede huid. Een overzicht van ons ondergoed voor mannen: onderbroeken, , warme sets en sokken.

Ondergoed voor mannen: gaat u voor een onderbroek of boxershort?

Er zijn mannen die de voorkeur geven aan herenonderbroeken en mannen die juist liever boxershorts voor heren dragen. Welke soort uw favoriet ook is, wij hebben een uitgebreid assortiment voordelige ondermode voor mannen. Veel van onze artikelen worden verkocht in een set van 2 of 3. Een onderbroek, boxershort of effen boxershort. Een sportief model in twee kleuren of een origineel exemplaar met motief. Alles is mogelijk! Wat betreft het gebruikte materiaal zijn er drie trends te onderscheiden: herenondergoed van 100% katoen, dat natuurlijk zacht en comfortabel is, ondergoed van polykatoen, en ondergoed van microvezel, dat licht is en snel droogt. Het is goed om te weten dat de onderbroeken en boxershorts van veel merken tot en met maat XL of XXL gaan. Op zoek naar herenondergoed in grote maten, in 3XL of groter? Wacht niet langer en ontdek ons aanbod!

Warme sets: met dit ondergoed voor mannen komt u de winter wel door!

Een ander onmisbaar item: herensokken

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de