🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Overshirts voor Heren

(10 artikelen)

Het overshirt ligt tussen een herenoverhemd en een herenjack en is bij uitstek een kledingstuk voor het tussenseizoen en het najaar! In de herfst draagt u hem als een vest en als het kouder is draagt u hem onder uw jas. Meer lezen over Overshirts voor Heren.

10 van de 10

Meer lezen

Het overshirt voor heren: een zeer handig en veelzijdig item!

Het overshirt ligt tussen een herenoverhemd en een herenjack en is bij uitstek een kledingstuk voor het tussenseizoen en het najaar! In de herfst draagt u hem als een vest en als het kouder is draagt u hem onder uw jas. Kortom, we spelen met laagjes (het beroemde ‘layering’ zoals modebewuste mensen zeggen!). Maar let op vloekende kleuren.

Een overshirt voor heren: een soort superwarm overhemd!

De snit van overshirts lijkt meestal op die van klassieke overhemden. Ze zijn voorzien van een kraag met losse boordpunten en manchetten met knopen. Ze sluiten met een knopenpatje en hebben een of meerdere zakken. Het enige kleine verschil: de zoom is vaak recht en niet afgerond. Een overshirt is per definitie veel warmer dan een klassiek overhemd. Zo vindt u tal van lichte en supercomfortabele overshirts van fleece voor heren. Er zijn ook overshirts met een voering van imitatiebont of sherpa fleece en overshirts met een wattering aan de binnenkant … Een beetje zoals echte jacks voor het tussenseizoen of zelfs de winter.

Het overshirt: echt een casual stijl!

Of u nu dol bent op een overshirt in de stijl van een Canadees houthakkershemd met grote rode en zwarte ruitjes of liever een overshirt heeft met wat meer vervaagde ruitjes … Of u nu kiest voor een kaki overshirt of een zwart model … Het overshirt geeft uw outfit altijd een natuurlijke en ontspannen uitstraling. Waar u hem het beste mee kunt combineren? Met een jeans of broek van dikke stof, sneakers of boots en een eenvoudig T-shirt met ronde hals of coltrui met rolkraag! Het enige wat u niet moet doen is een overshirt voor heren combineren met een gewoon herenoverhemd! Deze laagjeslook moet echt worden vermeden. Dit past echt niet bij elkaar, ongeacht de stijl van het overhemd: een overhemd met korte mouwen, een denim overhemd of een geruit overhemd voor heren.

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de