⚡ EXCLUSIEVE WEBDEAL ⚡ Ontvang 20% EXTRA KORTING bij aankoop van 2 artikelen of meer dankzij de voordeelcode 61581.

Cargobroeken voor heren

(30 artikelen)

De jeans en chino voor heren blijven de meest veelzijdige en meest gedragen broeken in het dagelijks leven, hoewel de cargobroek voor heren tegenwoordig ook erg populair is en dat is zeker niet zonder reden! Meer lezen over Cargobroeken voor heren.

24 van de 30

Meer lezen

Cargobroek voor heren: stijlvol en o zo handig!

De jeans en chino voor heren blijven de meest veelzijdige en meest gedragen broeken in het dagelijks leven, hoewel de cargobroek voor heren tegenwoordig ook erg populair is en dat is zeker niet zonder reden!

Oorsprong en pluspunten van de cargobroek voor heren

Zoals veel van de mannelijke kledingstukken vindt ook deze herenbroek zijn oorsprong in het leger. De cargobroek voor heren met camouflageprint blijft een emblematisch model dat geïnspireerd is op de gevechtskledij van de militairen en zorgt voor een stoere look! Maar de meeste cargobroeken voor heren zijn tegenwoordig veel neutraler. U kunt ze dan ook gerust dragen tijdens uw vakantie, een wandeling en zelfs als u de stad ingaat! Het belangrijkste pluspunt dat verantwoordelijk is voor het grote succes van de cargobroek voor heren? De beroemde battlezakken die ter hoogte van het bovenbeen aan de buitenkant zijn aangebracht en die sluiten met klittenband, een knoop of een drukknoop! Deze zakken zijn inderdaad erg handig, vooral in de zomer als u zonder jas de deur uitgaat (en dus zonder zakken om uw spullen in te stoppen). In de ruime battlezakken van de cargobroek voor heren kunt u veilig uw papieren, sleutels of mobieltje opbergen zonder het risico te lopen dat u ze zult verliezen of dat ze worden gestolen. Kortom: de cargobroek voor heren is de perfecte broek voor iedereen die graag zijn handen vrij heeft tijdens het wandelen!

Kleuren en modellen: voor elke man zijn eigen cargobroek!

De kaki cargobroek voor mannen en ook de bruine en beige cargobroek voor heren zijn echte klassiekers. De huidige modellen zijn verkrijgbaar in minder militaire kleuren. U vindt tegenwoordig heel gemakkelijk een zwarte of marineblauwe cargobroek voor heren … en in de zomer een grijze of zelfs een witte cargobroek voor mannen. En wat de pasvorm betreft, de cargobroek voor heren met grote cargozakken gaat helemaal mee met de laatste modetrends! Zo zijn er cargobroeken voor heren in een recht, klassiek model voor extra comfort, maar ook nauwsluitende en zelfs superstrakke cargobroeken voor mannen. Eigenlijk lijkt de cargobroek in veel opzichten op een jeans, een stoffen broek of een klassieke ribfluwelen broek. De cargobroek voor heren kan namelijk op dezelfde manier worden gecombineerd: met een casual herenoverhemd, maar ook met een gekleurde polo of een wit T-shirt. Dan is de keuze snel gemaakt, toch? Hier vindt u betaalbare cargobroeken voor heren in alle maten tot maat 5XL.

    Kies uw maat