🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Geruite overhemden voor heren

(67 artikelen)

Mode komt steeds weer terug! Dit geldt zeker voor het geruite overhemd voor heren dat in de loop van de tijd al door vele generaties is gedragen zonder ook maar iets te veranderen Meer lezen over Geruite overhemden voor heren.

24 van de 67

Meer lezen

Geruit overhemd voor heren: tijdloos!

Mode komt steeds weer terug! Dit geldt zeker voor het geruite overhemd voor heren dat in de loop van de tijd al door vele generaties is gedragen zonder ook maar iets te veranderen. Ga voor dit karakteristieke overhemd voor heren dat perfect gecombineerd kan worden met een herenbroek – zoals een herenjeans of een chino, maar in de zomer ook met een herenshort in combinatie met een geruit overhemd met korte mouwen.

Geruit overhemd voor heren: van vroeger tot nu

Het geruit overhemd voor heren is op hetzelfde moment ontstaan als de Schotse ruit en is ongetwijfeld van Keltische oorsprong. Het was echter pas rond 1850 dat dit geruite overhemd voor heren in het Wilde Westen een echte icoon werd. Het eerste model was voorzien van de Buffalo-ruit: een geruit overhemd voor heren met rode en zwarte ruiten, dat al snel door alle cowboys werd gedragen. Sindsdien is dit vintage geruit overhemd voor heren niet meer weg te denken uit het modebeeld, soms verdwijnt het geruit overhemd een paar jaar, om daarna weer volop in de spotlights te staan. Vandaag de dag is het geruit overhemd voor heren in de hele modewereld aanwezig en hangt hij bij bijna iedere man in de kast.

Geruit overhemd voor heren: grote keuze uit materialen en kleuren!

Voor de winter wordt het geruit overhemd voor heren met lange mouwen vervaardigd van zachte en warme materialen. Vooral het flanellen geruit overhemd voor heren is dan erg populair. Dit overhemd kan open worden gedragen over een T-shirt of een coltrui. Het geruite overhemd voor heren van fleece is onmisbaar in het koude seizoen. In de zomer komen er ook geruite overhemden voor heren met korte mouwen op de markt, die meestal zijn gemaakt van katoen. Dit modieuze item in een getailleerde of rechte pasvorm, met of zonder borstzakken is in elk seizoen verkrijgbaar in alle kleuren en soorten ruiten. Een rood geruit of een blauw geruit overhemd voor heren … In het tussenseizoen kunt u kiezen voor een overhemd met Schotse ruiten in bruine en groene tinten en voor de vakantie een turquoise, geel of roze overhemd met korte mouwen … Zwart-wit geruite overhemden voor heren met grote ruiten of een geruit overhemd voor heren met kleine subtiele Vichy-ruitjes voor een stijlvolle look … alles is mogelijk! Kies zelf maar! U vindt hier een grote keuze aan modellen en kleuren voor alle seizoenen … we hebben zelfs geruite overhemden voor heren in grote maten. Dus waar wacht u nog op?

    Kies uw maat