⚡ EXCLUSIEVE WEBDEAL ⚡ Ontvang 20% EXTRA KORTING bij aankoop van 2 artikelen of meer dankzij de voordeelcode 61581.

Safari-jassen voor heren in grote maten

(5 artikelen)

Net als de chino voor heren werd de safari-jas voor heren oorspronkelijk gedragen door de soldaten van het koloniale Britse leger in Indië. Meer lezen over Safari-jassen voor heren in grote maten.

Meer lezen

Safari-jas voor heren: een echte klassieker!

Net als de chino voor heren werd de safari-jas voor heren oorspronkelijk gedragen door de soldaten van het koloniale Britse leger in Indië. Deze soldatenjas werd later de typische jas die op safari werd gedragen en nu vindt u deze safari-jas voor heren overal, zelfs in de stad!

Van de originele safari-jas voor heren …

Oorspronkelijk is de safari-jas voor heren een lichte herenjas vervaardigd van katoen of linnen en dus uitermate geschikt voor een warm klimaat. De belangrijkste kenmerken? De safari-jas voor heren heeft vier zakken en een ceintuur of een riem. De favoriete kleur? Beige. Vandaag de dag wordt de safari-jas voor heren nog altijd het meeste in de zomer gedragen. Net zoals de zomerparka voor heren, bestaat er ook een safari-jas voor heren in een zomerse versie. Deze zomerse safari-jas voor heren is vervaardigd van katoen of linnen en is vaak beige van kleur. Bovendien heeft de safari-jas voor heren meestal 4 zakken: 2 zakken bovenaan en 2 zakken onderaan.

… tot de huidige safari-jas voor heren.

In de loop van de tijd heeft de safari-jas voor heren enkele kleine veranderingen ondergaan in vergelijking met het originele model. Het ceintuur of de riem zijn inmiddels vervangen door een elastisch aantrekkoord aan de binnenkant dat bijna niet zichtbaar is, maar waarmee u wel de mogelijkheid heeft de safari-jas voor heren getailleerd te dragen. Bovendien zijn er nu veel meer safari-jassen voor heren op de markt die uitstekend geschikt zijn voor het tussenseizoen. Deze safari-jassen voor heren zijn vaak vervaardigd van polykatoen of polyester, soms zelfs van superzachte suèdine voor een elegante touch. De 4 typische zakken van deze safari-jas voor heren zijn meestal zakken met flap en knoop, drukknoop of klittenband … en sommige safari-jassen voor heren zijn nu zelfs voorzien van borstzakken met rits. Verder blijft beige de meest populaire kleur voor in de lente en zomer, maar in het tussenseizoen vindt u ook blauwe, grijze, zwarte en taupekleurige safari-jassen voor heren. Hoe dan ook de safari-jas voor heren is en blijft een klassiek, handig en gemakkelijk model … en perfect geschikt voor een casual of een meer stadse look. Bestel nu een mooie safari-jas voor uzelf; u vindt hier betaalbare en stijlvolle safari-jassen voor heren. Als u liever een traditionele herenjas of een lekker zacht en supercomfortabel fleecevest voor heren draagt, neem dan eens een kijkje in een van deze rubrieken.

    Kies uw maat