🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Fleecevesten voor heren

(29 artikelen)

In het tussenseizoen halen we massaal onze herfst- en winterkleding uit de kast. U wilt immers van top tot teen warm aangekleed zijn. Voorbeelden van onze warmste kledingstukken zijn Meer lezen over Fleecevesten voor heren.

24 van de 29

Meer lezen

Fleece vesten voor heren: lekker warm en praktisch

In het tussenseizoen halen we massaal onze herfst- en winterkleding uit de kast. U wilt immers van top tot teen warm aangekleed zijn. Voorbeelden van onze warmste kledingstukken zijn de herentrui, het mouwloze vest en natuurlijk onze fleece vesten voor heren, in het bijzonder de gevoerde fleece vesten voor heren. Dit fleece jack is ideaal voor mannen die graag comfortabele kleding dragen.

Voordelen van fleece vesten voor heren voor de herfst en winter

Fleece jacks en vesten met rits hebben twee grote voordelen. Ten eerste zijn ze enorm comfortabel. Fleecestof is namelijk licht, zacht, warm, isolerend en ‘ademend’. Ten tweede bieden deze kledingstukken veel gebruiksgemak. U kunt ze gerust in de wasmachine doen: dat is geen enkel probleem. Ze drogen snel (handig in de winter!) en u hoeft ze niet te strijken. In de herfst is een warm fleece vest voor heren van 200 à 290 g/m2 prima. In de winter doet u er goed aan om een extra warm fleece vest voor heren van 300 g/m2 of meer te nemen. Eventueel neemt u een fleece vest dat is uitgerust met een capuchon. Bij extreem lage temperaturen raden we een dikke trui voor heren aan.

Een uitgebreid aanbod fleece jacks en vesten voor heren

We willen ervoor zorgen dat u probleemloos de kou kunt trotseren. Met een winterparka erbij bent u perfect uitgerust voor de winter. Daarom kunt u de onderkant van onze fleece vesten voor in de winter meestal met een koordje aantrekken. Bovendien zijn alle outdoor fleece jassen van Atlas For Men waterafstotend en behandeld tegen pluizen, wat betekent dat het water naar beneden loopt en niet in de stof dringt. Wat de stijl betreft, heeft u de keuze uit een effen model of een model met zachte tinten. Een fleece jack voor heren in de kleur marineblauw, zwart, grijs of bruin past altijd overal bij. Voor outdooractiviteiten is een rood fleece vest of een tweekleurig model ook heel geschikt, want deze ogen net wat sportiever. Tot slot vindt u bij ons ook nog leuke exclusieve exemplaren met print. U hoeft alleen nog maar te bepalen waar uw voorkeur naar uitgaat! Maakt u zich ook geen zorgen om de maat: of u nu op zoek bent naar een grote of kleine maat, bij ons vindt u altijd een perfect en voordelig fleece vest voor heren.

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de