🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Pilotenjacks voor heren in grote maten

(8 artikelen)

U draagt herenkleding in grote maten en u heeft een zwak voor redelijk korte jacks. In onze rubriek herenjassen in grote maten kunt u kiezen uit vele modellen, zowel voor de zomer als de winter. Meer lezen over Pilotenjacks voor heren in grote maten.

Meer lezen

Suèdine pilotenjack voor heren in grote maten: stijlvolle modellen!

U draagt herenkleding in grote maten en u heeft een zwak voor redelijk korte jacks. In onze rubriek  herenjassen in grote maten kunt u kiezen uit vele modellen, zowel voor de zomer als de winter. Het suèdine pilotenjack voor heren – net als het  fleecevest voor heren in grote maten – is een van onze bestsellers. Waarom? Dat spreekt eigenlijk voor zich …

Suèdine pilotenjack voor heren in grote maten: een zeer stijlvolle daimlook!

Suèdine lijkt heel sterk op daim of beter gezegd op suèdeleer oftewel veloursleer, maar is veel goedkoper en vaak minder kwetsbaar! Pilotenjacks voor heren die zijn vervaardigd van suèdine hebben meestal een waterafstotende behandeling ondergaan (het water glijdt eraf zonder binnen dringen). De textuur van deze pilotenjacks voor heren is superzacht en ziet er heel natuurlijk uit. Het pilotenjack voor heren is meestal verkrijgbaar in de kleuren beige, taupe, reebruin of kastanjebruin, maar soms ook in het grijs of zwart.

Suèdine pilotenjack voor heren in grote maten: een tijdloze avontuurlijke look!

Elk pilotenjack voor heren is natuurlijk uniek, maar we kunnen toch twee of drie grote tendensen onderscheiden! In de winter vindt u vooral pilotenjacks voor heren die zijn gevoerd met ecrukleurig imitatiebont van sherpa dat ook terug te vinden is op de mouwboorden en kraag. Dit zijn de warmste pilotenjacks voor heren. Ze zijn altijd voorzien van een beschermende, opstaande kraag met soms een verstelbandje. Er zijn ook comfortabele pilotenjacks voor heren die iets minder dik zijn. Deze zijn vaak gewatteerd aan de binnenkant of voorzien van een fleecevoering. Ten slotte, hebben we in ons assortiment ook suèdine pilotenjacks voor heren in grote maten die zijn gevoerd met katoen of taf voor mooie dagen. Deze pilotenjacks voor heren hebben vaak een bomberstijl en zijn dus afgewerkt met ribboord bij de mouwboorden en aan de onderkant. Of u nu een pilotenjack voor heren zoekt met 2 of 4 zakken, met klep- of paspelzakken, en die roestkleurig of donkerbruin zijn … er zit zeker wel iets voor u bij! Neem rustig de tijd om al onze modellen goed te bekijken en gun uzelf een mooi pilotenjack voor heren!

    Kies uw maat