🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Parka's voor dames in grote maten

(33 artikelen)

De tijden waarin het bijna onmogelijk was om leuke dameskleding in grote maten te vinden zijn voorbij! Vandaag de dag bieden vele bekende merken (zoals Atlas For Women) dezelfde keuze aan alle vrouwen, of ze nu slank zijn of wat voller zijn, en dat is maar goed ook! Meer lezen over Parka's voor dames in grote maten.

24 van de 33

Meer lezen

Damesparka in grote maten: tijdloos en o zo handig!

De tijden waarin het bijna onmogelijk was om leuke dameskleding in grote maten te vinden zijn voorbij! Vandaag de dag bieden vele bekende merken (zoals Atlas For Women) dezelfde keuze aan alle vrouwen, of ze nu slank zijn of wat voller zijn, en dat is maar goed ook! Dus als u dit seizoen zin heeft in een parka voor dames, lees dan rustig verder.

Damesparka in grote maten: minder of meer warme modellen, maar altijd supercomfortabel!

De damesparka in grote maten gaat mee met het seizoen. Er zijn natuurlijk skiparka’s voor dames in grote maten speciaal voor de sneeuw, maar ook warme damesparka’s in grote maten waarmee u ijzige winters kunt trotseren. Deze winterparka’s voor dames zijn voorzien van een fleecevoering of een hele dikke wattering om u perfect te beschermen tegen de kou (dubbele sluiting, beschermende opstaande kraag, verstelbare mouwboorden, taille en onderkant en een capuchon met rand van imitatiebont, enz.). In het tussenseizoen zijn de damesparka’s in grote maten minder dik en een stuk lichter. In de lente, worden grote maten parka’s voor dames nog lichter en zijn ze alleen nog maar gevoerd met katoen of taf.

Damesparka in grote maten: kleuren die u supergemakkelijk kunt combineren!

Kaki is de meest populaire kleur voor een damesparka in grote maten. Deze stijlvolle kleur is heel gemakkelijk te combineren en past perfect bij uw winter en lente outfits. Een kakikleurige damesparka in grote maten is dus een perfecte keuze. Heeft u liever een elegantere en modernere kleur? Ga dan voor een pruimkleurige of een wijnrode grote maten parka voor dames die zowel door blonde als door donkere vrouwen kan worden gedragen! En als u dol bent op zwart, dan hoeft u zich geen zorgen te maken! In de winter vindt u gemakkelijk een zwarte of marineblauwe winterparka voor dames in grote maten. Tip: gebroken wit is dé nieuwe winterkleur! Maar over smaken en kleuren valt niet te twisten; kies gewoon de damesparka in grote maten die u mooi vindt. Wij vernieuwen onze collecties voortdurend: van damesparka’s in grote maten met imitatiebont voor in de winter of een lichtere grote maten parka voor dames voor in het tussenseizoen. Kijk dus regelmatig op onze website en neem dan zeker ook een kijkje in onze rubriek damesjassen in grote maten of donsjassen voor dames in grote maten.

    Kies uw maat

      We hebben onze maten herzien om ervoor te zorgen dat ze precies passen zoals het hoort. Bekijk hier de