⚡ EXCLUSIEVE WEBDEAL ⚡ Ontvang 20% EXTRA KORTING bij aankoop van 2 artikelen of meer dankzij de voordeelcode 61581.

Zwarte overhemden voor heren

(5 artikelen)

Bekijk hier onze collectie zwarte heren overhemden. Zwarte heren overhemden zijn misschien wel het meest onderschatte onderdeel van een heren garderobe.

Meer lezen

Overhemden voor heren in de kleur zwart: ga voor klassiek!

Een zwart heren overhemd wordt veel minder gedragen dan een wit overhemd, maar toch is een zwart overhemd onmisbaar in uw garderobe, want het heel vele pluspunten. De kleur kleedt niet alleen mooi af, maar is ook nog eens tijdloos. De kleurtrends veranderen elk jaar, maar zwart blijft altijd in de mode. Ten slotte kan zwart zowel in een formele als casual situatie worden gedragen, op een herenbroek van canvas, een heren spijkerbroek of zelfs een bermuda of korte broek in de zomer.

Het zwarte heren overhemd: eenvoudig en elegant!

In de collectie overhemden van Atlas For Men vindt u zowel zwarte overhemden voor heren met lange mouwen als met korte mouwen, en met of zonder borstzak. Qua pasvorm kunt u kiezen uit een zwart heren overhemd met een slim fit of juist met een rechte pasvorm voor extra comfort. Of u nu gaat voor een overhemd voor heren van zwart katoen of van zwart denim, u kunt het makkelijk combineren met andere kleuren. Het enige waar u echt goed op moet letten is dat zwart goed past bij een gebruinde huid, maar wilt u een zwart heren overhemd in de winter dragen en u heeft een bleke huid, dan kan een zwart overhemd er juist voor zorgen dat u er moe uitziet.

Diverse zwarte overhemd voor heren: met prints en originele details

Zwarte overhemden voor heren hoeven niet altijd effen te zijn, u kunt ook kiezen voor een heren overhemd in een zwarte kleur met ruiten, stippen of strepen. Ook zijn er zwarte hemden die versierd zijn met een originele print of borduursel. Denk bijvoorbeeld aan de piloten overhemden of de beroemde western overhemden in het zwart. Veel zwarte heren overhemden onderscheiden zich, net zoals witte heren overhemden, door de verzorgde en vaak contrasterende afwerkingen: kraagstaander, mouwomslag, manchetten, de knopenlijst en de knoopjes, etc. Onder de meest populaire kleurencombinaties vindt u vaak rood en zwart, maar ook zwart en wit, zwart en roze of zwart en blauw. Wat uw smaak en voorkeuren ook zijn, en of u nu op zoek bent naar een klassiek effen of een tweekleurig heren overhemd, een overhemd met losse boordpunten of met een maokraag, u vindt zeker een voordelig zwart heren overhemd in de collectie van Atlas For Men!

    Kies uw maat