🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Witte overhemden voor heren

(22 artikelen)

Als u maar één herenoverhemd in uw kledingkast heeft, laat het dan een wit herenoverhemd zijn! Deze basic is altijd elegant, ideaal als onderdeel van een pak, boven een casual herenpantalon of een eenvoudige spijkerbroek voor

22 van de 22

Meer lezen

Het witte herenoverhemd: een klassieker die u in huis moet hebben!

Als u maar één herenoverhemd in uw kledingkast heeft, laat het dan een wit herenoverhemd zijn! Deze basic is altijd elegant, ideaal als onderdeel van een pak, boven een casual herenpantalon of een eenvoudige spijkerbroek voor heren. Een overhemd in het wit voor heren is met alles te combineren en bij elke gelegenheid te dragen, meer nog dan zijn tegenhanger, het zwarte heren overhemd!

Een effen wit herenoverhemd: een kledingstuk waarmee het niet mis kan gaan!

Met geheel effen witte herenoverhemden met lange mouw kunt u alle kanten op! Als u een plechtigheid bezoekt en dus een formele, chique outfit nodig hebt, kunt u het beste kiezen voor een wit herenoverhemd met tab-boord en manchetten met een omslag. Wilt u een meer casual stijl, ga dan voor een wit herenoverhemd met button-down-boord of met klassieke boord, waarbij u niet per se een stropdas hoeft te dragen. Als u een nog nonchalantere stijl wenst, denk dan aan een wit herenoverhemd met Chinese boord of aan overhemden met korte mouw, ideaal voor bij een bermuda of herenshort en heerlijk om te dragen tijdens een hittegolf! Qua model kunt u kiezen voor een wit herenoverhemd met ‘slim fit’ of voor een recht model als u een buikje hebt. Van katoen of linnen, al deze modellen geven u een elegante uitstraling en zitten heerlijk.

Een wit herenoverhemd met motiefje: voor een speelse look!

Zin in een speelse look? Wij bieden ook witte herenoverhemden met dunne streepjes of stippen, evenals overhemden met een bescheiden opdruk of contrasterende details. Sommige hebben zwarte knopen. Andere hebben een binnenkraag, verborgen knopen of een mouwomslag met een kleur of motieven. Of wat dacht u van een overhemd zonder kraag? U merkt het, er is echt voor elk wat wils! Van een sober, klassiek wit herenoverhemd tot een herenoverhemd in wit en rood: welke stijl u ook zoekt, u vindt hier een uitgebreid assortiment voordelige witte herenoverhemden, zelfs in grote maten.

    Kies uw maat