🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

Flanellen overhemden voor heren

(43 artikelen)

Als het om herenoverhemden gaat, is er tegenwoordig voor elke smaak, elke stijl en elk seizoen wat wils! Van het klassieke herenoverhemd tot het herenoverhemd met maokraag ... Van modellen met

24 van de 43

Meer lezen

Het flanellen herenoverhemd: ideaal tijdens het herfst-winterseizoen!

Als het om herenoverhemden gaat, is er tegenwoordig voor elke smaak, elke stijl en elk seizoen wat wils! Van het klassieke herenoverhemd tot het herenoverhemd met maokraag ... Van modellen met lange mouw tot herenoverhemden met korte mouw voor de zomer ... U hebt keuze te over! Wat het materiaal betreft, is er natuurlijk het herenoverhemd van denim, maar het flanellen herenoverhemd is ook erg populair tijdens het herfst-winterseizoen.

Het flanellen herenoverhemd: zeer aangenaam om te dragen en makkelijk te onderhouden!

Flanel is niet zomaar een materiaal. Er bestaat wollen flanel, dat vaak voor pakken wordt gebruikt, en katoenen flanel, dat meestal voor overhemden voor heren wordt gekozen. Maar wat is flanel voor stof? Waarom is dit textiel zo lekker warm? Het antwoord is eenvoudig: deze stof (gemaakt van wol of katoen) is licht geborsteld, waardoor het flanel er zo donzig uitziet en ongelofelijk zacht aanvoelt. Bovendien zijn flanellen overhemden voor heren van dik flanel bijzonder zacht en kreuken heel weinig! Als u dit herenoverhemd na het wassen aan een kleerhanger hangt te drogen en met de hand de kreukels gladstrijkt, hoeft u het daarna waarschijnlijk niet meer te strijken. En dat is ook best handig!

Effen of geruit, het flanellen herenoverhemd is erg veelzijdig!

Het geruit overhemd voor heren mag zeker niet ontbreken in uw herengarderobe! U vindt hier een grote keuze aan geruite flanellen overhemden voor heren, ideaal voor een casual outfit. Deze overhemden voor heren kunnen ook perfect worden gecombineerd met een herenjeans ofchino voor heren. Ze kunnen ook apart of open over een effen T-shirt worden gedragen. Voor een casual-chique look kiest u een herenoverhemd dat gevoerd is met contrasterende stof aan de binnenkant van de mouwboorden die u dan natuurlijk oprolt. Op zoek naar een meer neutrale stijl? Ga dan voor een effen flanellen overhemd voor heren. Voor een formele outfit kiest u een grijs, beige of blauw flanellen overhemd. Of durf eens contrasterende kleuren te combineren! Kies bijvoorbeeld een rood flanellen overhemd voor heren; gecombineerd met een zwarte jeans of een beige chino: helemaal perfect! Nu bent u aan de beurt om uw favoriete model te kiezen! En maakt u zich geen zorgen, onze modellen zijn geschikt voor alle mannen. Bij Atlas For Men zijn flanellen overhemden voor heren ook verkrijgbaar in grote maten, tot 5XL.

    Kies uw maat