0,00

Wandel Special

Veel wandelaars trekken er in het voorjaar op uit zodra het weer het permiteert. Maar een tocht kan uiteraard het hele jaar door georganiseerd worden. Voor een korte wandeling of een meerdaagse trektocht Atlas for Men heeft iets voor iedere type wandeling. Ontdek hier onze selectie comfortabele en robuuste outdoorkleding om er op uit te gaan, ongeacht het weer!

Topcategorieën

Wandelen: een activiteit voor iedereen

Wandelen wordt steeds populairder! Bij mooi weer en tijdens de vakantie trekken velen van ons de wandelpaden op. Wandelen is een laagdrempelige sport die op ieder niveau beoefend kan worden. Bovendien biedt iedere regio een pad om te bewandelen: aan de kust, op de vlakte en in de bergen. Wandelen is niet alleen een toegankelijke sport voor een groot aantal mensen, het is ook synoniem voor gezelligheid omdat het meestal in groepsverband wordt beoefend met familie en/of vrienden. Deze sportieve activiteit is milieuvriendelijk en maakt het mogelijk om de natuur te ontdekken of te herontdekken.  Bovendien helpt wandelen om in vorm te blijven. Dus, als u nog niet overtuigd bent, een tip: ga er op uit!

Om te wandelen hebt u geen professionele uitrusting nodig

Voor wandelingen die voor iedereen - kinderen en volwassenen - toegankelijk zijn, is het niet nodig in een specifieke kleding te investeren. De belangrijkste uitrusting hebt u misschien al in de kast: stevige, comfortabele sportschoenen, een T-shirt, een fleecetrui, een windjack dat waterafstotend is, een kleine rugzak en een waterfles of thermosfles. Als u daarentegen zeer regelmatig wilt oefenen of meer sportieve, langere tochten wilt maken, is het belangerijk om over uw uitrusting na te denken. De keuze van uw wandelkleding en schoenen, maar ook de rugzak en andere accessoires kan van essentieel belang zijn.

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement