0,00

De juiste wandelhulpmiddelen kiezen

Als u middenin de natuur bent, kunnen hulpmiddelen een groot verschil maken en zorgen voor een geslaagde wandeltocht: ze moeten nuttig zijn en mogen nooit in de weg zitten.

haut

Wandelstokken:

Zeer nuttig op ongelijke wegen omdat ze de knieën tijdens het afdalen ontlasten, tijdens het klimmen helpen de last van de rugzak te verdelen en u in staat stellen om uw armen te trainen. U kunt het beste twee stokken gebruiken om uw lichaam in evenwicht te houden, voor rubberen handgrepen kiezen om transpiratie van de handen te beperken en inschuifbare (of opvouwbare) stokken kopen, zodat u ze in uw rugzak kunt opbergen wanneer u uw handen vrij wilt hebben. Om de juiste lengte te kiezen, vermenigvuldigt u uw lichaamslengte met 0,7.

 
bas

Veldflessen:

Kies voor veldflessen van aluminium, die zijn licht en stevig.

Plaids:

Kies voor plaids van fleece vanwege hun isolerende vermogen en lichte gewicht.

Zonnebrillen:

Een zonnebril is cruciaal om uw ogen te beschermen tegen weerkaatsend licht. Koop een zonnebril van categorie 3 of hoger.

 
 

Atlas For Men heeft een assortiment hulpmiddelen uitgekozen
dat garant staat voor comfort en veiligheid:

- uitschuifbare stokken, sjaals, zonnebrillen in alle categorieën, petten, hoeden en riemen om alles uit uw wandeltocht te halen, hoe de weersomstandigheden ook zijn,
- messen en kurkentrekkers met flesopener, veldflessen en plaids voor plezierige en comfortabele overnachtingen,
- milieuvriendelijke lampen zonder batterij, hoofdlampen om uw handen vrij te houden, hoogwaardige en compacte verrekijkers om in alle omstandigheden alles te kunnen zien.

 
 

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement