0,00

Wandelkaarten en kompas voor trektochtenEen wandeltocht kunt u niet zomaar improviseren en de beste manier om in de natuur uw weg te vinden, is om gewoon een wandelkaart en een kompas (of zelfs een GPS-toestel) mee te nemen.

haut

Wandelkaarten:

Voor alle geregistreerde wandelroutes bestaan wandelkaarten. We raden u sterk aan om deze aan te schaffen en mee te nemen; Verder kunt u op veel websites uw route uitstippelen en uw accommodatie boeken (hostels, berghutten, campings enzovoorts).

 
bas

Kompas:

Met een goede wandelkaart en een kompas neemt u het zeker voor het onzekere. Een kompas zit er nooit naast. Koop er dus een zodat u altijd weet waar het noorden ligt!

 
bas

GPS:

Dit apparaat is geen vervanging voor een wandelkaart, maar kan een goede en handige aanvulling zijn: sommige uitgevers verkopen tegenwoordig dvd’s en GPS-toestellen voor wandeltochten.

 
 

De horloges met kompas van Atlas For Men zijn multifunctionele en zeer handige hulpmiddelen:

 

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement