Menu

Terug

Retour service

 

Retour service
 

Voldoet uw aankoop niet aan uw verwachtingen? Wilt u graag ruilen voor een andere maat? Of is er een artikel beschadigd of verkeerd geleverd?* Binnen 30 dagen kunt u de artikelen ruilen of terug sturen! Bekijk hieronder welke opties u heeft en hoe onze retour service precies werkt.
 

1. Ik wil graag mijn artikel(en) ruilen
Zend uw retourpakket binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling naar Atlas For Men. Vul de retour bon volledig in: vermeld de reden van uw retour en geef aan welke artikelen u graag wilt ontvangen. U kunt uw retour gratis afgeven bij een DHL Servicepoint. Bij een ander postkantoor zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening. Houdt u er rekening mee dat de komst van uw geruilde artikelen minimaal twee kan duren. Atlas For Men is een internationaal bedrijf en de kleding wordt niet vanuit Nederland gedistribueerd. Wanneer uw pakket is ontvangen in ons internationaal depot in Polen, worden de nieuwe artikelen gratis én zo snel mogelijk bij u bezorgd.


2. Ik wil graag mijn artikel(en) retour sturen
Zend uw artikel binnen de 30 dagen na ontvangst van uw bestelling terug naar Atlas For Men. Vul de retour bon volledig in: vermeld de reden van uw retour en noteer dezelfde gegevens die u heeft ingevuld voor uw bestelling. Dit is erg van belang om het terugbetalingsproces goed te laten verlopen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij streven ernaar om de terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending in ons internationaal depot te volbrengen.

NB: Niet gefrankeerde retourzendingen, als ook beschadigde of onvolledige artikelen worden geweigerd.


Procedure retour service
Om één of meerdere producten te retourneren, volgt u de onderstaande procedure :
1. Het artikel mag niet gedragen zijn en moet worden retourneert in de originele verpakking.
2. Vul de afneembare retour bon in die u vindt op de achterzijde van uw factuur. Voeg deze bon toe aan uw retourpakket.
3. Schrijf één van de onderstaande adressen op uw pakket. Het te kiezen adres is afhankelijk van uw woonplaats.
4. Geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde DHL-kantoor voor een gratis retour.
5. De omruiling of terugbetaling wordt in gang gezet bij de aankomt van uw retour in ons internationaal depot.


Nederland
Atlas For Men
Atoomweg 30
3542 AB Utrecht

België
Atlas For Men
Postbus 10021
1030 Brussel


*Retourkosten die worden gemaakt als gevolg van fouten toe te schrijven aan atlasformen SAS, worden aan de klant vergoed. De klant dient het bonnetje van de verzendkosten te bewaren en een kopie toe te voegen aan de retourzending.

Door verder te surfen op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om de kwaliteit van uw bezoek te verbeteren, aangepaste aanbiedingen en diensten aan te bieden, alsook opties voor social media-posten. Meer weten.

Sluiten