0,00

Terug

Retour en omruiling

 

Retour en omruiling

Voldoet uw aankoop niet aan uw verwachtingen? Is de maat niet juist? Of is er een artikel beschadigd of verkeerd geleverd? Binnen 60 dagen kunt u een artikel ruilen of terugsturen. Bekijk hieronder welke opties u heeft en hoe onze retourservice precies werkt.

 HOE MAAK IK EEN RETOURZENDING?

Verpakken
  • 1. Verpak het artikel in de oorspronkelijke verpakking.
  • 2. Vul de retourbon volledig in en voeg deze toe aan uw retourpakket.
  • 3. Haal de retoursticker van de bijgeleverde factuur en plak deze over de oude sticker.

Verzenden
  • 1. Nederland: Geef het pakket gratis af bij een DHL ServicePoint bij u in de buurt. Kijk op www.dhlparcel.nl voor alle DHL ServicePoints.
  • 2. België: Geef het pakket af bij een postkantoor of postpunt bij u in de buurt. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Geld terug
  • 1. Het bedrag wordt binnen 14 dagen nadat uw retour is ontvangen door Atlas For Men, teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald.
  • 2. U ontvangt een bevestigingsemail als uw geld is teruggestort.

LET OP! Indien u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen, dient u contact op te nemen met onze klantenservice alvorens het artikel te retourneren.

 HOE KAN IK EEN ARTIKEL RUILEN?

Andere maat
  • 1. Om u zo snel mogelijk te voorzien van een andere maat, neemt u contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer 085 560 51 05 (Nederland) of 078 790 095 (België).
  • 2. Wij sturen uw omruiling kosteloos naar u toe.
  • 3. Stuur vervolgens het artikel retour volgens de bovenstaande procedure. U hoeft de omruiling niet nogmaals aan te geven op de retourbon.

Atlas For Men is een internationaal bedrijf en de kleding wordt niet vanuit Nederland gedistribueerd. Houdt u er rekening mee dat de retourprocedure 2 tot 3 weken kan duren. Wanneer uw pakket is aangekomen in ons internationaal depot, ontvangt u binnen 14 dagen uw terugbetaling.
Als gevolg van de huidige gezondheidscrisis kan de retourprocedure iets langer duren. Bij voorbaat dank voor uw geduld en begrip.

NB: Niet gefrankeerde retourzendingen, als ook beschadigde of onvolledige artikelen worden geweigerd.

 RETOURADRESSEN

Nederland
Atlas For Men
Atoomweg 30
3542 AB Utrecht

België
Atlas For Men
P/A CHARLEROI X
Rue du Rabiseau 14
6099 Charleroi

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement