Terug

Levering

 

Levering


Standaard levering met DHL (Nederland) of Bpost (België)

 


In Nederland
De beschikbare artikelen worden na bevestiging van uw bestelling binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd op het door u opgegeven leveradres. Opgelet: uw levertijd kan verlengt worden wegens de corona-situatie! Deze periode omvat de voorbereidingstijd van uw pakket en de levering door de vervoerder. De kosten voor een standaard levering bedragen € 4,95 en worden in rekening gebracht voor de klant. Onze partner DHL verzorgt de verzending van uw pakket.


In België
De beschikbare artikelen worden na bevestiging van uw bestelling binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd op het door u opgegeven leveradres. Opgelet: uw levertijd kan verlengt worden wegens de corona-situatie! Deze periode omvat de voorbereidingstijd van uw pakket en de levering door de vervoerder. De kosten voor een standaard levering bedragen € 4,90 en worden in rekening gebracht voor de klant. Onze partner Bpost verzorgt de verzending van uw pakket.


NB: Bij een online bestelling worden de juiste verzendkosten automatisch aangepast n.a.v. uw adres.


Gratis verzendkosten
Wanneer u met een voordeelcode recht heeft op een gratis standaard levering, wordt dit automatisch aangepast op uw betalingsfactuur. Bij een onine aankoop moet u de voordeelcode invoeren alvorens te betalen. Bij een aankoop via een bestelformulier, noteert u dan de voordeelcode in het daarvoor bestemde vakje. Helaas kunnen wij u niet met terugwerkende kracht een gratis verzending aanbieden.


Bestelling volgen
Binnenkort kunt uw bestelling(en) volgen via de onderstaande links. U ontvangt per e-mail een barcode of zendingsnummer waarmee u het pakket kunt traceren en volgen.
Nederland: DHL Parcel
België: Bpost

Houd er rekening mee dat het minimaal 2 dagen duurt om uw bestelling voor te bereiden voorafgaand de verzending van uw bestelling.

U kunt de status van uw bestelling volgen via uw persoonlijke account op onze website.

 

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement