Terug

Levering

Levering


Standaard levering met DHL (Nederland) of Bpost (België)


In Nederland
De beschikbare artikelen worden na bevestiging van uw bestelling binnen 10 werkdagen geleverd op het door u opgegeven leveradres. Deze periode omvat de voorbereidingstijd van uw pakket en de levering door de vervoerder. De kosten voor een standaard levering bedragen € 4,95 en worden in rekening gebracht voor de klant. Onze partner DHL verzorgt de verzending van uw pakket.


In België
De beschikbare artikelen worden na bevestiging van uw bestelling binnen 10 werkdagen geleverd op het door u opgegeven leveradres. Deze periode omvat de voorbereidingstijd van uw pakket en de levering door de vervoerder. De kosten voor een standaard levering bedragen € 4,90 en worden in rekening gebracht voor de klant. Onze partner Bpost verzorgt de verzending van uw pakket.

NB: Bij een online bestelling worden de juiste verzendkosten automatisch aangepast n.a.v. uw adres.


Gratis verzendkosten
Wanneer u met een voordeelcode recht heeft op een gratis standaard levering, wordt dit automatisch aangepast op uw betalingsfactuur. Bij een onine aankoop moet u de voordeelcode invoeren alvorens te betalen. Bij een aankoop via een bestelformulier, noteert u dan de voordeelcode in het daarvoor bestemde vakje. Helaas kunnen wij u niet met terugwerkende kracht een gratis verzending aanbieden.


Bestelling volgen
Binnenkort kunt uw bestelling(en) volgen via de onderstaande links. U ontvangt per e-mail een barcode of zendingsnummer waarmee u het pakket kunt traceren en volgen.
Nederland: DHL Parcel
België: Bpost

Houd er rekening mee dat het minimaal 2 dagen duurt om uw bestelling voor te bereiden voorafgaand de verzending van uw bestelling.

U kunt de status van uw bestelling volgen via uw persoonlijke account op onze website.

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement