0,00
Terug

BETALING

 

Beveiligd betalen

Secure payments

De Atlas For Men website maakt gebruik van SSL-codering (Secure Socket Layer) dat een hoog niveau van bescherming garandeert. Uw gegevens zijn beschermd én uw online transacties zijn 100% beveiligd.

Daarnaast maakt Atlas For Men van het 3D Secure protocol om uw betaling(en) met een creditcard extra te beveiligen. Het principe van dit 3D Secure protocol is dat tijdens de transactie uw bank wordt gecontroleerd en de rechtmatige bezitter van de betaalkaart wordt gevérifieerd door middel van een aanvullende vraag.

Via deze links kunt u meer lezen over de SSL-codering of over het 3D Secure protocol.

 

Betaalmethodes

Wanneer u bestelt op de website van Atlas For Men, kunt u op verschillende manieren betalen:
- iDeal (Nederland)
- Bancontact (Belgie)
- Creditcard
- Paypal

 

Betaling via iDeal
Onze Nederlandse klanten kunnen betalen met iDeal. Kiest u voor deze optie, selecteer uw bank en u wordt doorgeleid naar de beveiligde transactiepagina van u bank.

Betaling met een creditcard
U kunt eenvoudig en veilig betalen met een Mastercard of Visa. Uw creditcardgegevens worden versleuteld aan de hand van de SSL-codering.

Betaling via Paypal
Dit is een nieuwe optie. Maakt u al gebruik van Paypal, dan word u direct doorgeleid naar de beveiligde transactiepagina van Paypal en kunt u inloggen op uw Paypal-account. Heeft u nog geen account, dan kunt u deze aanmaken. U moet hiervoor in het bezit zijn van een creditcard.

 

Betaalgegevens van Atlas For Men

Begunstigde: atlasformen SAS Nederland Begunstigde: atlasformen SAS België
IBAN: NL65 BNPA 0227 6705 90 IBAN: BE85 0017 6897 0206
BIC: BNPANL2A BIC: GEBABEBB
Bank: BNP Paribas Fortis Bank: BNP Paribas Fortis

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement