Menu

Stijl van de parka : kies het juiste model

Uw parka moet u jarenlang beschermen tegen wind, kou en regen. Voorkom een miskoop en stel uzelf de juiste vragen.

Voordat u een parka kiest, moet u eerst uw gewoontes, uw wensen en uw budget vaststellen. U hebt bijvoorbeeld niets aan een wintersportmodel dat in de kast blijft hangen omdat het te warm is.

Neem de tijd om de verschillende modellen die u mooi vindt met elkaar te vergelijken: de stof aan de buitenzijde (waterafstotend, waterdicht, met coating), het type voering en de dikte (gewatteerd, sherpa, imitatiebont), het model, de lengte, de capuchon (gevoerd, met bont, afneembaar of niet afneembaar), de mogelijkheden om de jas te verstellen (bij de taille, de polsen, onderaan), het aantal zakken, de sluiting (rits, knopen, drukknopen) enzovoorts.

Let goed op de onderhoudsinstructies: een moderne en praktische parka moet gemakkelijk te onderhouden zijn en wassen in de wasmachine is een stuk voordeliger dan stomen.

Kies een parka die past bij uw persoonlijkheid. Een parka is bedoeld om lang mee te gaan: vindt u dat trendy model over drie jaar nog steeds mooi?


Atlas For Men verkoopt hoogwaardige parka’s geïnspireerd op verschillende thema’s:
haut

Perfect afgewerkte modellen (dubbele stiksels, ritssluiting onder een knopenlijst, verstelbare taille en uiteinden),

 
bas

Labels en prints die geïnspireerd zijn op mannelijke thema’s: Safari, Western, Avonturiers, het Hoge Noorden, Canadian Style, Rockies en Uppsala,

 
bas

Sobere en effen kleuren die gemakkelijk met de rest van uw outfit te combineren zijn en heldere kleuren voor de skiparka’s,

 
bas

Eenvoudige modellen en modellen met veel zakken, met of zonder handzakken.

 
 
 
 
Door verder te surfen op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies om de kwaliteit van uw bezoek te verbeteren, aangepaste aanbiedingen en diensten aan te bieden, alsook opties voor social media-posten. Meer weten.

Ontdek het nieuwe logo van Atlas For Men

Wij bestaan 20 jaar

Sluiten