0,00

Voorkom stijlfouten bij het dragen van overhemden

TOf u uw overhemd in of over de broek draagt en hoeveel knoopjes u open heeft, zijn modegevoelige details. Zorg dat u hier de juiste keuzes in maakt voor een onberispelijke look.

haut

Overhemd in of over de broek?

In een werkomgeving, vooral als u een bandplooibroek en een jasje draagt, moet het overhemd netjes aansluiten en in de broek worden gedragen. In minder formele situaties kunt u de mouwen oprollen en uw overhemd over de broek dragen. Let er echter op dat het niet te lang of te kort is: idealiter moet het tot halverwege de heupen vallen.

 
bas

Met of zonder bretels?

Bretels zijn op dit moment weer trendy. Ze kunnen perfect worden gecombineerd met elk type overhemd, mits deze in de broek wordt gedragen.

 
bas

Hoeveel knoopjes open?

Een overhemd met knopen tot beneden wordt gedragen in combinatie met een stropdas. Als u geen stropdas draagt, laat u het bovenste knoopje open. Het tweede knoopje los is een gedurfde keuze: doe dit niet in formele situaties of als u veel borsthaar hebt. Meer dan twee knoopjes opendoen is nooit gepast. U kunt echter alle knoopjes van het overhemd openlaten als u het buiten de broek en over een goed passend T-shirt draagt.

 
bas

Welke knoopjes?

Knoopjes van parelmoer of imitatieparelmoer zorgen voor een nettere look dan hoornen knopen of drukknopen. Deze worden meestal gebruikt voor de casual modellen.

 
 

Bij Atlas For Men
vindt u overhemden voor elke gelegenheid:

Chausettes

Alle overhemden van Atlas For Men

- overhemden met korte mouwen, nauwsluitende sportoverhemden met ruime modellen,
- met rechte onderkant en knopen bij de boord voor een klassieke, formele look,
- met een ronde onderkant, boord met vrije boordpunten, korte opstaande boord of kaftanboord voor uw casual outfits.

Lees meer
 
 
 

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement