0,00

Casual overhemden: modern en origineel

Casual overhemden hebben lange of korte mouwen en vaak een motief. Ze zijn een perfecte aanvulling op een mannelijke outfit en een uitstekend alternatief voor effen overhemden.

haut

Motieven

Strepen en ruiten zijn de motieven die het vaakst voorkomen, maar moderne overhemden hebben steeds vaker een print op de borst of de schouders. Hoewel het nog niet zo gebruikelijk is om een pak te combineren met een motief, zorgen motieven voor een modernere stijl, trekken ze de aandacht en benadrukken ze uw persoonlijkheid.

 

Originaliteit

Origineel is niet hetzelfde als extravagant. Bescheiden motieven die passen bij de teint en haarkleur kunnen heel elegant zijn.

 

Enkele tips

Een paar adviezen als u overhemden met motief wilt dragen: een overhemd met motieven is minder opzichtig als de achtergrondstof wit is, naarmate uw overhemd meer kleuren heeft, is het minder geschikt als nette kleding, kleine motieven en ruitjes zijn gedistingeerder dan grote.

 
 

Alle herfst- en wintercollecties van Atlas For Men
bevatten hoogwaardige overhemden:

Chausettes

Alle overhemden van Atlas For Men

- modellen met een boord met vrije punten, korte opstaande boord of kaftanboord voor uw comfort,
- ruime pasvormen, zijsplitten en ronde onderpanden voor een casual draagwijze,
- Vrolijke effen kleuren, bontgeweven streepjes en grafische motieven of etnisch geïnspireerde motieven,
- westernoverhemden met één of meerdere borduursels en naden over de borst, die u bijvoorbeeld kunt dragen met een ‘bolo tie’ rondom de hals, een soort stropdas die kenmerkend is voor westernoutfits,
- stevige geruite en ‘worker’-overhemden voor al uw buitenactiviteiten.

Lees meer
 
 
 

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement