0,00
 
Grote maten

Rekening houden met uw lichaamsvorm


Kleding die bij uw persoonlijkheid past

Kleding voor mannen met grote maten

Tegenwoordig is er een zeer groot aanbod aan herenkleding. Daardoor kunnen mannen met grote maten hun figuur goed laten uitkomen. Wel moet u wat basiskennis hebben om uw uitstraling te versterken en uw eigen stijl te ontwikkelen.

Uw kledingkeuze laat namelijk zien wie u bent en helpt u om u goed te voelen.

Atlas For Men ontwerpt al meer dan 10 jaar kleding voor actieve mannen. Ongeacht uw figuur hebben wij goede adviezen om van uw grote maat een pluspunt te maken!

  • 1 - Vermijd outfits in één kleur (helemaal zwart of helemaal blauw).
  • 2 - Draag nooit meer dan drie kleuren tegelijk. Selecteer op kleur: twee variaties op een bepaalde kleur (bijvoorbeeld indigo en cyaan) die u eventueel kunt opfleuren met een contrasterende kleur.
  • 3 - Vermijd combinaties als groen met blauw, donkerblauw met zwart en zwart met bruin.
  • 4 - Donkere kleuren maken slank, lichte kleuren laten opvallen. Lichte bovenkleding in combinatie met een donkere broek legt de aandacht op uw gezicht en bovenlichaam. Donkere bovenkleding met een lichte broek laat uw buik slanker lijken.
  • 5 - Laat u inspireren door het contrast tussen uw haar en huid. Een voorbeeld: kies bij donker haar met een lichte huid voor donkere jacks en lichte overhemden. Als u blond bent, kunt u het beste pasteltinten dragen.
  • 6 - Maak gebruik van de vier basiskleuren voor mannen (zwart, grijs, wit en blauw) die u kunt aanvullen met paars en ecru.
  • 7 - Grijs is uw beste vriend in alle omstandigheden: deze neutrale en elegante kleur is overal mee te combineren en geeft uw outfit een lichtere uitstraling.
 

Rekening houden met uw figuur

Mettre en valeur votre silhouette

Laat uw persoonlijkheid spreken


Lees meer
Grand et mince

Lang en slank

Geef uzelf meer volume

Lees meer

Groot en stevig

Voor u: rechte modellen

Lees meer
Grand et musclé

Groot en gespierd

Kies voor ruimvallende kleding

Lees meer
 

En laat uw persoonlijkheid in uw kleding tot uiting komen!

Sportif

Sportief

Bewegingsvrijheid

Lees Meer
Classique

Klassiek

Stijlvol en authentiek

Lees meer
Chemise blanche

Casual

Dagelijks comfort

Lees meer

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement