#SamenSterk: Winkel 24/7 bij Atlas For Men. We hebben ons retourbeleid verlengd tot 60 dagen, zodat u stressvrij kunt winkelen!
0,00

Onderhoudstips: behoud de kwaliteiten van uw fleecekleding

Net als bij alle kleding is het belangrijk u te houden aan de instructies op het label. Daarnaast vindt u hier enkele tips om uw fleece mooi en effectief te houden.


haut

Wassen:

Les vêtements et accessoires en polaire supportent très bien le lavage en machine, à température tiède (40°C maximum). Vous préserverez leur aspect plus longtemps en les lavant à l’envers avec un détergent doux. Le séchage se fait toujours à l’air libre.

 
bas


Voorzorgsmaatregelen:

Gebruik nooit bleekmiddel, stoom uw fleecekleding niet, stop het niet in de wasdroger (waardoor de stof kan krimpen) en strijk het ook niet (fleece kan namelijk niet kreuken).

 
bas


Pluizen:

Meestal heeft fleece een behandeling tegen pluizen ondergaan, maar mocht de kleding na verloop van tijd toch gaan pluizen, dan kunt u deze voorzichtig borstelen met een fijne hondenkam.

 
bas


Geurtjes:

Het gebruik van wasverzachters en te warm water kan onaangename geuren veroorzaken. Week de kleding in dat geval in koud water met een beetje azijn (een kop alcoholazijn per liter water). Vergeet niet om uw kleding te laten luchten (bijvoorbeeld door deze ‘s nachts op een kleerhanger bij een half geopend raam te hangen).

 
 
 

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement