0,00

Kiezen voor de juiste fleecekleding : te vermijden

Kleding van fleece is bijzonder veelzijdig en wordt het hele seizoen voor allerlei activiteiten gebruikt, waaronder sport. Wat u met de kleding wilt gaan doen, moet bepalend zijn voor uw keuze.

Voor sportieve activiteiten kiest u voor aansluitende modellen: zo biedt de stof u comfort en warmte, terwijl de huid goed kan blijven ademen. Bovendien kan te wijde kleding onder uw bergjack uw bewegingsvrijheid belemmeren.
Voor gebruik als ‘sportswear’, d.w.z. niet voor het sporten, kunt u het beste kiezen voor rechte modellen die comfort bieden zonder uw figuur te veranderen.  En houd rekening met uw voorkeuren: de fleecekleding van tegenwoordig is zowel stijlvol als comfortabel. Motieven, prints, kleuren, contrasterende details… ontwikkel uw stijl!
Wat de kwaliteit betreft, kunt u het beste kiezen voor fleece met een dichte structuur dat goed beschermt tegen de kou, zweet goed afvoert en bestand is tegen opeenvolgende wasbeurten.
Let bij aankoop op de vermelding ‘Behandeld tegen pluizen’: dit geeft aan dat het kledingstuk vaker kan worden gewassen zonder te gaan pluizen.


De fleecekleding en -accessoires van Atlas For Men voldoet aan al uw eisen:
haut

Fleecekleding is standaard aan 1 zijde behandeld tegen pluizen,

 
bas

Moderne modellen, mannelijke thema’s: Expeditie, Canada, X-Trem, Rockies, Ranch, Eagle Rock, Sub-Artic, Grand Canyon...

 
bas

Joggingpakken, fleecesweaters met capuchon, mouwloze vesten en jacks voor uw buitenactiviteiten,

 
bas

Truien, ondershirts, coltruien, polo’s, ski-jacks en overshirts voor dagelijks gebruik.

 
 
 
 

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement