0,00
Terug

Wie zijn wij

Onze missie


Wijd uitgestrekte vlaktes of het kleine pad bij u om de hoek, het bos iets verderop of het woud aan de andere kant van de wereld. Waar u ook bent, de natuur heeft de kracht om ons vrijer, sterker en levendiger te laten voelen.

Het is een geluk dat is voorbehouden aan iedereen: of u nu een maatje meer heeft, of een kleine portemonnee. Open de deur, loop naar buiten en kies een willekeurig pad om uw horizon te verrijken. Maak van ieder uitstapje, dichtbij of ver weg, een nieuw avontuur.

De onverslaanbare prijzen van de collecties van Atlas For Men, geïnspireerd op natuurbestemmingen waar eenieder van droomt, zijn een uitnodiging om erop uit te trekken. Onze producten zijn getest en goedgekeurd door onze community van natuurliefhebbers, om vrijheid, comfort en duurzaamheid te garanderen, waar u ook bent.

Laten we onze passie voor avontuur delen!

Atlas For Men, opgericht in 1999 in Frankrijk, werd in 2016 overgenomen door een investeringsfonds. Het maakt nu deel uit van de Alfox Holding-groep.

Atlas For Men maakt gebruik van cookies met als doel om u een optimale bezoekerservaring aan bezorgen, om u relevante advertenties aan te bieden en om uw surfgedrag te meten. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met ons cookie statement