Menu

Wandelkaarten en kompas voor trektochtenEen wandeltocht kunt u niet zomaar improviseren en de beste manier om in de natuur uw weg te vinden, is om gewoon een wandelkaart en een kompas (of zelfs een GPS-toestel) mee te nemen.

haut

Wandelkaarten:

Voor alle geregistreerde wandelroutes bestaan wandelkaarten. We raden u sterk aan om deze aan te schaffen en mee te nemen; Verder kunt u op veel websites uw route uitstippelen en uw accommodatie boeken (hostels, berghutten, campings enzovoorts).

 
bas

Kompas:

Met een goede wandelkaart en een kompas neemt u het zeker voor het onzekere. Een kompas zit er nooit naast. Koop er dus een zodat u altijd weet waar het noorden ligt!

 
bas

GPS:

Dit apparaat is geen vervanging voor een wandelkaart, maar kan een goede en handige aanvulling zijn: sommige uitgevers verkopen tegenwoordig dvd’s en GPS-toestellen voor wandeltochten.

 
 

De horloges met kompas van Atlas For Men zijn multifunctionele en zeer handige hulpmiddelen:

 
Door verder te surfen op deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies om u inhoud en diensten op maat aan te bieden. Meer weten.
Sluiten

Uw inschrijving is met succes verwerkt! Maak uw account aan en geniet vanaf nu van een uitzonderlijke aanbieding op uw eerste bestelling:
10 euro korting met uw voordeelcode 19607 bij aankoop vanaf €49.